Ze zijn hét symbool voor 50's Fashion en Rock 'n Roll: Petticoats!

Onze bijzonder knuffelbare petticoats bestaan uit twee lagen zacht chiffon die allebei een vrolijk gerimpeld randje hebben voor nog meer volume. Daaronder zit een kortere onderrok, zodat ze niet aan je panty blijft plakken.

Onze petticoats komen in 3 lengtes:
Lang: komt bij een lengte van 1.70 over de knie
Middel: komt bij een lengte van 1.70 ongeveer op de knie
Kort: komt bij een lengte van 1.70 ruim boven de knie

Maar er is meer! De bovenrand is van een dubbele laag zacht satijn, met 3 'tunnels'. In de bovenste zit standaard het elastiek, die je door het knoopje los te maken niet alleen korter kan maken, maar ook los en uit te halen om in een lagere tunnel te zetten. Ongeacht welke lengte petticoat je besteld, hiermee maak je jouw petticoat 3 of 6 cm korter, en dus bij nóg meer jurken te combineren!

Petticoats horen netjes uit te lijnen met jouw jurk, maar je mag ze er ook net een randje onder uit laten steken voor een vrolijk effect. Maar...is de petticoat te kort? Dan gaat ze lampenkappen!

Om de juiste lengte te bestellen kan je het best naar onze teksten kijken, waarin staat vermeld ‘bij een lengte van 1.70 valt de rok...’. En vergeet die tunnels niet ;) 

Petticoats maken jouw vintage swing look helemaal af en ze voelen nog lekker ook ;)

Conclusie: Een musthave in alle soorten en kleuren voor fans van 50's swing jurken!

Petticoats wassen doe je alleen wanneer ze echt vies zijn. Dit kan in de wasmachine op 30 graden op een fijnewasprogramma, of op de hand. Laat ze liggend drogen, niet in de wasdroger en natuurlijk niet strijken of bleken. Vergeet ook niet onze speciale petticoat bewaar- en waszakken. Ruimte tekort? Een petticoat neemt zoveel ruimte in als je ze geeft, net als een slaapzak! Onze tip? Vacuümzakken of heel klein oprollen en zo strak mogelijk in een kleine zak bewaren. Ze worden vanzelf fluffig als ze de ruimte krijgen.

Vragen of aanvullende tips? We horen het graag op service@succubus.nl!

You have successfully subscribed!
This email has been registered