Wil je op de hoogte blijven laat dan hieronder je naam en email achter.

 

 

OUTLET Winkel Event: dinsdag 5 t/m zaterdag 9 maart

Ons magazijn én deel van de winkel wordt omgetoverd tot een Outlet Paradijs, met duizenden jurkjes, kleding en schoenen vanaf €5,00, netjes gesorteerd op maat! Omdat de ruimte beperkt is kan het zijn dat we een deurbeleid houden naar de Outlet-Ruimte. Deze spotprijzen shop je alleen tijdens dit event en komt niet online. Lees verder voor alle praktische tips, do’s en don’ts.
Algemene info event:

Er is altijd meer: je kan onze nieuwe collecties ook winkelen, alle voorraad zoals je ziet op de website ligt in ons paradijsje in Assendelft!

Wanneer?

Dinsdag 5 t/m zaterdag 9 maart van 10:00 tot 17:00


Waar?
Dorpsstraat 1070 – 1566 JM Assendelft. 

Met het OV: 
Onze winkel ligt op ongeveer 10 minuten lopen van NS station Krommenie-Assendelft. Check altijd 9292.nl voor actuele OV reisinfo voor je vertrekt. 
 
Met de auto: 

Vanuit richting Haarlem /  Alkmaar

Neem op de A9 afslag 10 Uitgeest en volg de borden N8/N203/Jachthavens/Zaanstad/Amsterdam

Volg de provinciale weg N203 / N8 voor 4,8 km en sla vervolgens (net voorbij Station Krommenie-Assendelft) rechtsaf het spoor over borden industrieterrein Assendelft, sla aan het eind van de Korte Industrieweg rechtsaf de Industrieweg op en je rijdt tegen het pand van Succubus aan.

 

Vanuit richting Utrecht /  Amsterdam (Zuid en Oost Nederland)

Rijdt naar Amsterdam en volg op de ring A10 de borden A8 Leeuwarden, Purmerend, Zaanstad

Volg de A8 / N203 voor 8 km en houdt bij de borden afslag 4 Zaanstad-Assendelft links aan. Neem op de  rotonde de tweede afslag om rechtdoor te gaan op de S154 (Noorderveenweg). Neem bij de tweede rotonde de eerste afslag, (rechtsaf) om de Dorpsstraat op te gaan en rijdt 1,4 km rechtdoor. Succubus bevind ze dan aan je linkerzijde.

 

Vanuit richting Hoorn /  Purmerend (Friesland)

Volg de A7 richting Amsterdam houdt bij knooppunt Zaandam rechts aan en volg de borden A8 Beverwijk Zaanstad-Noord

Rijdt naar Amsterdam en volg op de ring A10 de borden A8 Leeuwarden, Purmerend, Zaanstad

Volg de A8 / N203 voor 4 km en houdt bij de borden afslag 4 Zaanstad-Assendelft links aan. Neem op de  rotonde de tweede afslag om rechtdoor te gaan op de S154 (Noorderveenweg). Neem bij de tweede rotonde de eerste afslag, (rechtsaf) om de Dorpsstraat op te gaan en rijdt 1,4 km rechtdoor. Succubus bevind ze dan aan je linkerzijde.

Veel gestelde vragen, de antwoorden gaan over de Outlet en niet de Showroom:

Q) Kan ik passen?
A) Er zijn extra paskamers aanwezig, maar wij raden aan om een strak topje en een strak kort broekje aan te trekken zodat je eventueel makkelijk erbuiten kan passen.

Q) Is dit evenement kindvriendelijk? 
B) Nee, kinderen zijn toegestaan maar wordt wel sterk afgeraden. Het kan druk zijn en de randen van de rekken zijn scherp.

Q) Wordt er aangevuld? 
A) Omdat niet alle voorraad in de ruimte past zullen we van een aantal maten nog voorraad achter hebben dat we zo snel mogelijk aanvullen in de rekken.

Q) Verkopen jullie kinderkleding tijdens de outlet?
A) Vrijwel niet. 

Q) Verkopen jullie herenkleding tijdens de outlet?
A) We zullen een paar rekken herenkleding hebben staan

Q) Hoe kan ik betalen?
A) Pin of contant, wij accepteren geen creditcards. Cadeaubonnen worden tijdens het Outlet Event niet geaccepteerd.

Q) Spaar ik punten tijdens de Outlet of kan ik deze inleveren?
A) Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten gaan vragen we niet om je accountgegevens en kan dit dus niet.

Q) Kan ik ruilen of retouren?
A) NEE: Er zullen meerdere bordjes hangen waarop staat dat outlet aankopen NIET geruild of geretourneerd kunnen worden, en er zit ook GEEN garantie op! Dit geldt niet voor onze nieuwe collecties.

 

Succubus.nl is een webwinkel die zich specialiseert in de online verkoop van retro geïnspireerde kleding en vintage geïnspireerde kleding. Van jaren 50 jurken met volle petticoats tot verleidelijke pencil jurkjes van Marilyn Monroe. Deze mode is voor elke dame toegankelijk, de collectie gaat ook in grote maten t/m maat 58. 

Wij bieden vintage en retro geïnspireerd kleding in maat XS t/m 6XL. Niet alleen onze eigen collectie wordt tijdens de outlet tegen geweldige prijzen verkocht maar ook de collectie van failliete winkels of restanten van leveranciers

You have successfully subscribed!
This email has been registered