Wil je op de hoogte blijven laat dan hieronder je naam en email achter.

 

Het is bijna zover: dé Mini Succubus Outlet!

Let op: voor dit evenement heb je een kaartje nodig, die kan je hier kopen.

De 500m2 Succubus winkel wordt omgetoverd tot een Outlet Paradijs, met duizenden jurkjes, kleding en schoenen vanaf €5,00! Netjes gesorteerd op maat of soort, met een ruime selectie in XS t/m 4XL (en enkele stuks in 5/6XL)...wauw... Deze spotprijzen shop je alleen tijdens dit event en komt niet online. Lees verder voor alle praktische tips, do’s en don’ts. 

Er is altijd meer: je kan onze nieuwe collecties ook winkelen, alle voorraad zoals je ziet op de website ligt in ons paradijsje in Assendelft!

Wanneer?

Dinsdag 21 februari t/m zondag 26 februari, elke dag in 2 tijdsblokken: 

Ochtend: 10:00 t/m 13:00 
Middag: 14:00 t/m 17:00 

Waar?
Dorpsstraat 1070 – 1566 JM Assendelft. 

Met het OV: 
Onze winkel ligt op ongeveer 10 minuten lopen van NS station Krommenie-Assendelft. Check altijd 9292.nl voor actuele OV reisinfo voor je vertrekt. 
 
Met de auto: 
Meer info volgt. 

Hoe?

Je kan kaartjes kopen per tijd blok via onze website: online tickets

Veelgestelde vragen, de antwoorden gaan over de Outlet en niet de Showroom:

Q) Kan ik passen?
A) Doordat we het aantal mensen beperkt houden per blok kan je gebruik maken van onze paskamers, waar extra exemplaren bijgezet zullen worden. Voor de schoenen hebben we bankjes buiten de paskamer.

Q) Is dit evenement kindvriendelijk? 
B) Nee, kinderen zijn toegestaan maar wordt wel sterk afgeraden. Het kan druk zijn en de randen van de rekken zijn scherp.

Q) Wordt er aangevuld aangevuld? 
A) Ja, we hebben veel outlet artikelen, houden wij een stuk Outlet voorraad achter voor de andere dagen. Hier kunnen ook wij eerder ook niet bij of inkijken. 

Q) Verkopen jullie kinderkleding tijdens de outlet?
A) Ja, het aantal kinderkleding is wel erg beperkt is en erg gewild. 

Q) Hoe kan ik betalen?
A) Pin of contant, wij accepteren geen creditcards. Cadeaubonnen worden tijdens het Outlet Event niet geaccepteerd.

Q) Kan ik ruilen of retouren?
A) NEE: Er zullen meerdere bordjes hangen waarop staat dat outlet aankopen NIET geruild of geretourneerd kunnen worden, en er zit ook GEEN garantie op! Dit geldt niet voor onze nieuwe collecties.

Succubus.nl is een webwinkel die zich specialiseert in de online verkoop van retro geïnspireerde kleding en vintage geïnspireerde kleding. Van jaren 50 jurken met volle petticoats tot verleidelijke pencil jurkjes van Marilyn Monroe. Deze mode is voor elke dame toegankelijk, de collectie gaat ook in grote maten t/m maat 58. 

De outlet van Succubus.nl staat bekend als een groot spektakel waarbij iedereen die van mooie kleding houd terecht kan. Wij bieden vintage en retro geïnspireerd kleding in maat XS t/m 6XL. Niet alleen onze eigen collectie wordt tijdens de outlet tegen geweldige prijzen verkocht maar ook de collectie van failliete winkels of restanten van leveranciers.

You have successfully subscribed!
This email has been registered