Ga naar inhoud
Shop de hele collectie in onze 500m2 winkel! Klik voor info: Kijk voor info

Nieuws

Minnie Mouse als stijlicoon: Loungefly x Disney Minnie Mouse

door Joyce Monteiro 18 Jan 2024 0 Reacties

Disney’s Minnie Mouse, wie kent haar niet met haar swing jurk, polkadots, pumps in rood, wit en zwart? Geboren in 1928 is ze gepromoveerd van een simpele cartoon tot waar stijlicoon. Voel jij je al geïnspireerd? Lees dan verder hoe jij net zo modieus als ons rondorige vriendinnetje kan worden!

Minnie Mouse maakte haar debut in 1928, als de vriendin van Mickey Mouse. Haar look veranderde door de jaren heen, maar haar iconische look zou niet misstaan op een Rock ’n Roll feest met haar vrolijke polkadot 50’s swingjurk en Vavavoom retro pumps.

Terecht is Minnie een inspiratie in de fashion: van jurkjes tot tassen, van schoenen tot riemen. Zoals Loungefly; het zusje van Funko (beroemd om hun poppetjes geïnspireerd op bekende poppersonages) verassen ze elke keer met nieuwe designs voor Disneyfans.

Loungefly specialiseert zich in tassen, portemonnees en rugzakken geinspireerd op Disneyfilms. Dit seizoen brengt Loungefly een Minnie Mouse Limited-Editionlijn uit, die haar speelsheid combineren met haar iconische Rock 'n Roll-look. Een fluffy tote bag van sherpamateriaal of een een vegan-leren tas in de vorm van een strik? Geen probleem, en allemaal van hoge kwaliteit en maar eenmalig uitgegeven! 

Maar we dragen niet alleen Minnie Mouse, we willen er ook uitzien als haar! Succubus heeft de look: Retro-merk Collectif brengt ons de favoriet de Dolores Polkadot Swing Jurk Rood (een favoriet in de vintagewereld!), waar je natuurlijk een petticoat van Banned onderdraagt voor extra volume en de Elastische 50’s Riem van Banned om de taille te accentueren. Schoenen? Je weet zeker dat je goed zit met een paar klassieke zwarte pumps van Tamaris. En voila, jij brengt klaar voor een avondje swingen, date night of gewoon om het straatbeeld een heel stuk vrolijker te maken!

 

 

Vorige bericht
Volgende bericht

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties goedgekeurd moeten worden voordat ze worden gepubliceerd.

Bedankt voor uw inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

Wijzig Optie
this is just a warning
Inloggen