Ga naar inhoud
2e Pinksterdag open van 12 tot 5: Kijk voor info

Nieuws

Irregular Choice x Disney: Sneeuwwitje & Mulan

door Joyce Monteiro 05 Aug 2019 0 Reacties

Exclusief bij Succubus liet Irregular Choice liet ons hartje niet overslaan met 1, maar zelfs 2 speciale officiële Disney sprookjes!

Al in 1937 bracht Disney het sprookje van Snow White tot leven, dus van ons is er niet mee opgegroeid? Met haar onvergetelijke verschijning met haar rood met gele jurk is ze ontpopt tot een heus stijlicoon, waar je in de invloeden in de jaren 40 en 50 en 60 nog steeds van zag, van poffende mouwtjes, tot colour-blocking tot natuurlijk die iconische rode strik. Een look die we vandaag ons vandaag de dag maar al te graag door laten inspireren in de vorm van speelse 50’s swing jurkjes met een lekker volle petticoat!

Irregular Choice x Snow White 1Irregular Choice x Disney Snow White 2

Mulan is nog jong met haar lancering 1998, maar staat voor een moraal waar wij ons natuurlijk helemaal in kunnen vinden: Girlpower! Onze Chinese heldin kwam achter wat zij allemaal in haar mars had en spoiler-alert: ze hoefde daardoor niet wakker gekust te worden ;) Het verhaal speelt zich af lang voor onze vintage geïnspireerde jurken, maar had toen al een cat-eye die wij nog steeds zo netjes proberen te krijgen! En herkennen we ons niet allemaal in haar interne dilemma tussen haar beide kanten: breekbaar en onbreekbaar?

Irregular Choice x Disney Mulan 1

Irregular Choice x Disney ontneemt ons de adem met een schitterende collectie schoenen en bijpassende tassen geïnspireerd op niet alleen de prinsessen zelf, maar ook hun vrienden en (stiekem onze favoriet)...hun aartsvijanden! Zet je dus schap schoenen en tassen met de Boze Koningin, Mushu en natuurlijk alle 7 dwergen ;)

Deze bijzondere collectie is exclusief bij ons te koop en maar eenmalig uitgebracht: wacht dus niet te lang!

Vorige bericht
Volgende bericht

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties goedgekeurd moeten worden voordat ze worden gepubliceerd.

Bedankt voor uw inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

Wijzig Optie
this is just a warning
Inloggen