Maat- en meetinstructies

Hoe meet ik de juiste maat?

Als u uw maten wilt meten kunt u dit het beste doen in uw ondergoed. Dit voorkomt dat de metingen groter uitvallen. Gebruik een meetlint in centimeters (cm) en trek het meetlint niet te strak om u heen. De maten hebben betrekking op standaardmaten

 

Welke maten zijn belangrijk 

1. Borstomvang
Voor het meten van de bovenwijdte van uw borstomvang plaatst u het meetlint rond uw borst op de tepels.
2. Taille
Om uw taille te meten, plaatst u het meetlint op de plaats waar uw taille het smalst is (vlak boven de navel).
3. Heupomvang
Om uw heupomvang te meten, plaatst u het meetlint op het breedste punt van uw heupen.

Waar staan jullie maattabellen?

Wij plaatsen onze maat tabellen standaard in het tabblad 'Beschrijving'. Gebruik onze handleiding 'Hoe meet ik de juiste maat?' om uw eigen maten op te meten en om deze te vergelijken met de maten in de betreffende maattabel. Wanneer een artikel een bepaalde eigenschap heeft staat dit ook in het tabblad beschrijving.

Helaas beschikken nog niet al onze producten over een dergelijke beschrijving. Indien u niet zeker bent over de maat die u nodig heeft kunt u altijd een email sturen naar service@succubus.nl met uw maten en eventuele andere vragen. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord van ons met een maat advies. Hoewel wij ons uiterste best doen voor een kloppend advies geeft dit geen garantie. Er kunnen altijd kleine verschillen plaatsvinden, ook het model op zich ongeschikt zijn.

Algemene maattabellen en maatinformatie

Omdat alle artikelen anders vallen kunnen wij helaas geen 'standaard' maattabel gebruiken. Wij zijn momenteel bezig met alle stukken door te meten en maattabellen te creëren.
Deze zullen zo spoedig mogelijk bij de artikelen verschijnen. Hoewel wij ons uiterste best doen een zo kloppend mogelijke tabel te maken, geven deze geen garantie voor de exact juiste maat. Er kunnen kleine verschillen optreden in de afmetingen per zending, ook kan het zo zijn dat bijvoorbeeld het model voor u minder geschikt is. Mist nog een tabel? Natuurlijk kan u altijd namen van modellen doormailen zodat wij kunnen vertellen hoe ze vallen.

Over het algemeen kunnen we zeggen:

 

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

5XL

6XL

DE

34

36

38

40

42

44

46

48

50

52

UK

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

 

In de tekst vindt u vaak meer informatie over hoe het model valt en de hoeveelheid stretch.