Irregular Choice x Transformers

0 berichten

Tijd voor een transformatie: de Irregular Choice x Transformers collectie!

Transformers; wie heeft niet van dit superbekende science-fictionfranchise gehoord? Het zijn allemaal robots die in een voertuig, dier of machine kunnen veranderen (waar ze hun naam aan te danken hebben).

De Transformers staken al in 1984 de kop op als speelgoedlijn en hebben sindsdien ook allerlei strips, series en films op hun naam staan. Kortom: Om de Transformers kun je niet heen! Het verhaal gaat over de planeet waar ze vandaan komen, die Cybertron heet. Daar leven de Transformers verdeeld in verschillende groepen, waaronder de Autobots en de Decepticons. Deze groepen worden respectievelijk geleid door Optimus Prime en Megatron; de eerste leidt de planeet en de tweede probeert zelf de macht te grijpen. Niet onlogisch dus dat er inmiddels allerhande merchandise bestaat over dit spannende verhaal, toch?


Irregular Choice heeft hier zijn fantasie op los gelaten, hét merk dat al lang bekend staat om hun lijnen schoenen, tassen en andere accessoires met zeer uitbundige en kleurrijke designs. Dit jaar zijn zij een samenwerking aangegaan met Transformers, waaruit een extensieve lijn is geboren die overduidelijk nog de maximalistische kenmerken bezit die zo typisch Irregular Choice zijn, maar tegelijk een prachtige ode uitbrengt aan de iconische robotfranchise. De stoere science-fictionachtige ontwerpen, felle kleuren, hoogwaardige materialen en alle referenties naar de verhalen en films maken de collectie eentje vol absolute must-haves voor alle sci-fi fans.

 

Of je nou op zoek bent naar een ruime schoudertas, een paar onvergetelijke hakken of een paar unieke leggings voor onder je andere kleding; Irregular Choice x Transformers maakt al je dromen waar! De collectie wordt trouwens wel maar één keer uitgegeven en zal daarna niet meer te koop zijn, dus aarzel niet om zo snel mogelijk jouw favoriete producten te bestellen!

Laat ons iets horen

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie
You have successfully subscribed!
This email has been registered