Zum Inhalt springen
Shop de hele collectie in onze 500m2 winkel! Kijk voor info

Nachricht

De Toppers Club Tropicana: Wat trek jij aan?

by Joyce Monteiro 03 May 2024 0 Comments

De Toppers komen eraan; dit is wat je aantrekt!

De Amsterdam Arena wordt op 24 & 25 mei omgetoverd in Club Tropicana met De Toppers: René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Het thema van 2024 is Club Tropicana, dus kom maar op met die zomerse look! Heb jij je kaartje al klaarliggen, maar de outfit nog niet? Geen zorgen, Succubus is er om je een handje te helpen. Lees verder voor onze spoedcursus “Topoutfit voor een Toppersconcert samenstellen” en bezoek het leukste evenement van het jaar in weergaloze glamour!

Tropische dames-outfits

Club Tropicana betekend alles zomers: leef je uit met flamingo's, exotische bloemen en fruit, zoals de Hell Bunny's Calypso swingjurk of swingrok, ook in plussize natuurlijk! Voor de 50's look natuurlijk mét petticoat natuurlijk en een paar vrolijke sandalen van Tamaris ;)

Een handtas is onmisbaar: in stijl natuurlijk zoals de Paradise Palms rieten tassen van Vendula London! Fable England heeft een tiki-waardige collectie van schelpen-sieraden gemaakt, die ook staan in onze Spotlight collectie Tropical Tiki Party, laat je inspireren!

Exotische mannen-looks

Mannen, ga ervoor bij de Toppers! Het Club Tropicana-thema leent zich perfect voor een moeiteloze glamour look door hét perfecte overhemd, shirt of blouse met tropische prints! Bij Succubus hebben we een ruime collectie merken als A Fish Named Fred, Ben Sherman, Run & Fly en Dickies, boordevol vrolijke supervrolijke prints die zeker complimenten zullen krijgen van dames én heren ;) Kies jij voor exotische bloemen? Flamingo's? De opties zijn eindeloos!

Een Groovy 60's/70's look is altijd goed, en er is geen merk zo funky als Chenaski! Natuurlijk draag je overal een flare-broek met wijde broekspijpen van Run & Fly onder en voilá, je bent in een handomdraai best-dressed!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Danke für Ihr Abonnement!

Diese E-Mail wurde registriert!

Den Look kaufen

Choose Options

Option bearbeiten
this is just a warning
Einloggen