Helemaal verliefd op de collectie maar wil je graag passen? Geen probleem! Iedere zaterdag van 10 tot 4 (en maandelijks 1 zondag) zijn de deuren van ons hoofdkwartier geopend, zodat jij zonder afspraak en vrijblijvend lekker kan passen en shoppen! 

Open Weekend

zaterdag 22 februari: van 10:00 tot 16:00

zondag 23 februari: van 10:00 tot 16:00


Open Dag + Succubus Markt & B-Keus Event

zaterdag 28 maart: van 10:00 tot 16:00

Open Dag

zondag 29 maart: van 10:00 tot 16:00


De prijzen zijn gelijk als op de website. Hoewel er het grootste deel van de online voorraad tijdens het Open Weekend/Open Dag te shoppen is, kan het zijn dat een artikel of maat alleen nog in onze Alkmaar winkel ligt. Maar geloof ons, het magazijn van ons HQ is geweldig goed gevuld!
Foto's

We hangen van artikelen meerdere maten uit, maar hebben meestal meer maten achter in het magazijn. Vraag vooral onze lieve magazijn-goeroes voor een artikel of maat, ze helpen graag! Ook kunnen onze stylistes geweldig adviseren voor als je een speciale gelegenheid hebt.

De heren (en uitgeputte dames) kunnen ontspannen in onze knusse hoekje met koffie en thee.

Wat kan je wel:

  • Passen! Wij hebben 13 paskamers
  • Gratis ruime parkeergelegenheid
  • Betalen met NL of BE Pin (geen creditcard)
  • Betalen met een Succubus cadeaubon of contant.
  • Betaalde bestellingen ophalen (m.u.v. van Klarna), bel even van tevoren.

Wil je een bestelling die je hebt ontvangen ruilen of terugbrengen? Geen probleem! Doe de factuur/pakbon in de doos, geef deze af bij de kassa en dan kan jij kijken of je een vervanging vindt. Toch niks gevonden? Dan maken wij het bedrag terug over binnen 5 werkdagen, wij betalen geen bestellingen contact terug. Klarna facturen worden nooit op een Open Dag/Weekend verrekend of terugbetaald.

Wat kan je niet:

  •  Betalen met creditcard
  •  Kortingscodes gebruiken

Kom je met het openbaar vervoer? Het dichtstbijzijnde busstation is Cor de Bruijnstraat, ongeveer 10 minuten lopen vanaf ons kantoor. Kijk altijd van tevoren even na of er geen werkzaamheden zijn.

Waar wordt de Open Dag gehouden?

Samsonweg 7
1521 RA Wormerveer

Conclusie?

Kom gezellig langs, wij kijken naar je uit!