Corona-Update: Zolang het mag, zijn wij in Wormerveer iedere zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00, hier zullen we alleen geen Facebook-Events voor aanmaken. Onze showroom is zeer ruim opgezet, met plaats genoeg om de 1,5 meter afstand te houden. Natuurlijk reinigen we regelmatig, ook de deurklinken en toonbank. Zondags zijn we gesloten.

Helemaal verliefd op de collectie maar wil je graag passen? Geen probleem! Iedere zaterdag van 10 tot 4 (en maandelijks 1 zondag) zijn de deuren van ons hoofdkwartier geopend, zodat jij zonder afspraak en vrijblijvend lekker kan passen en shoppen! 

De prijzen zijn gelijk als op de website, en de voorraad vrijwel hetzelfde.

Foto's

We hangen van artikelen meerdere maten uit, maar hebben meestal meer maten achter in het magazijn. Vraag vooral onze lieve magazijn-goeroes voor een artikel of maat, ze helpen graag! Ook kunnen onze stylistes geweldig adviseren voor als je een speciale gelegenheid hebt.

De heren (en uitgeputte dames) kunnen ontspannen in onze knusse hoekje met koffie en thee.

Wat kan je wel:

  • Passen! Wij hebben 13 paskamers
  • Gratis ruime parkeergelegenheid
  • Betalen met NL of BE Pin (geen creditcard)
  • Betalen met een Succubus cadeaubon of contant.
  • Betaalde bestellingen ophalen (m.u.v. van Klarna), bel even van tevoren.

Wil je een bestelling die je hebt ontvangen ruilen of terugbrengen? Geen probleem! Doe de factuur/pakbon in de doos, geef deze af bij de kassa en dan kan jij kijken of je een vervanging vindt. Toch niks gevonden? Dan maken wij het bedrag terug over binnen 5 werkdagen, wij betalen geen bestellingen contact terug. Klarna facturen worden nooit op een Open Dag/Weekend verrekend of terugbetaald.

Wat kan je niet:

  •  Betalen met creditcard
  •  Kortingscodes gebruiken

Kom je met het openbaar vervoer? Het dichtstbijzijnde busstation is Cor de Bruijnstraat, ongeveer 10 minuten lopen vanaf ons kantoor. Kijk altijd van tevoren even na of er geen werkzaamheden zijn.

Waar wordt de Open Dag gehouden?

Samsonweg 7
1521 RA Wormerveer

Conclusie?

Kom gezellig langs, wij kijken naar je uit!