Summer Darkness

0 berichten

Dark-Pinup, Ghoulish Girl of zwart is gewoon je favoriete kleur, met onze Summer Darkness collectie is het geen straf dat de donkere maanden voorbij zijn en het zonnetje begint te schijnen! 

Geef je over aan de roep van Cthulhu

Op het diepzwarte fluweel verschil zie je ze verschijnen tussen de barok krullen... Van dit unieke motief heeft Killstar een complete garderobe ontworpen. Zo is Into the Abyss een heerlijk zomerjurkje, zodat je niet hoeft te kiezen tussen het warm hebben of je geliefde look. Laat die maan/zonneschijn maar komen! Agatha is een jaren 50 Pin-Up top, compleet met lage mouwtjes, terwijl zusje Nancy super 80's is met haar satijnen veter aan de voorkant.  

Met deze bijzondere collectie kan jij de obscure kant omarmen in het komende zonnetje, net als de tentakels ;) 

Killstar Summer Darkness

Slither hier maar in

Hier glibber je graag in: de Slither collectie van Banned! Slangen en nog meer slangen, ze kronkelen overal over je heen... Maar dan wel op een onverwachts stevige en stretchy stof als bengaline, waardoor ze Vavavoom goed aansluit. Het jasje is Rock 'n Roll waardig met haar korte lengte, terwijl het rokje met haar mini-lengte zo uit de 60's had kunnen lopen. Draag het zo alternatief of chique als je wil, met hoge hakken of lompe boots! 

Banned Slither Mini RokBanned Slither Biker Jacket

(Dark)-Pinup 

Het verschil tussen Pin-Up en de dark-variant? Zwart zwarter zwartst en styling! Zoals favoriet Deborah, die veel wordt gecombineerd met een elegante crème-kleurige blouse of een kleurrijke Dolores Top. Maar je kan daar net zo elegant dragen met een zwarte blouse met een jaren 40 pussybow of fluwelen kraagje, om buiten natuurlijk te dragen met een fancy zonnebril of hoed. 

Succubus Summer Darkness collectie

Schoenen voor eronder: Grof of fijntjes

Onze tip voor schoenen? Leef je uit! Lompe Dr. Martens (zoals de gelimiteerde 1B90's), of de stoere maar fijne schoenen van T.U.K shoes. Of ga echt voor bijzonder met Irregular Choice, exclusief bij Succubus!

 

 

 Kreeptures: ieders favoriete duistere knuffel!

Ze zijn zacht en bijzonder mooi gemaakt: Kreeptures! Om cadeau te geven, te knuffelen, of te aanbidden... 

 

 

Laat ons iets horen

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie
You have successfully subscribed!
This email has been registered