0 berichten / Geplaatst op door Joyce Monteiro

14 februari: Valentijnsdag! De dag van de liefde, romantiek, de spannende dates... of dat is in ieder geval het excuus wat we gebruiken om wat extra aandacht te geven of te krijgen van onze geliefde of onszelf ;)  Maar laten we eerder wezen, deze schatjes zijn geweldig voor elke datum!


Spannende date? Burlesque glamour queen Dita van Teese zou Collectifs Deborah ongetwijfeld goedkeuren met haar verleidelijke satijnen sier vetering aan de achterkant! Zowel bij de 50’s pencil jurk als bij de kokerrok loopt de decoratie tot de bil en omdat er stof achter de veter zit, zie je niks teveel ziet. Dat is voor later ;)

(Anti-) Valentijns Collectie

Slipjes met oortjes: om te onthullen of om te geven!
Romantische avond gehad, het zorgvuldig uitgekiende date-outfit gaat uit, verleidelijke pumps misschien nog aan en daar komt ze tevoorschijn: de Kukubird slipjes met opstaande oortjes! Een poesje, varkentje of eenhoorn compleet met hoorn, de reactie zal episch zijn. Ook geweldig om te geven als cadeau!

Hartjes hartjes hartjes
Stap opzij polkadots, het zijn de hartjes die onze harten veroveren! Draag ze letterlijk op je mouw met de Collectie Evie cardigan, of op de Hell Bunny Allie rokje of de toepasselijk genoemde Hearts Top?

Rood voor rode wangetjes
Een Little Black Dress word nog sensueler met rode accessoires… Een rode riem, een zoet rode oorbel of natuurlijk een rode cardigan. Rood, kleur van de liefde!

Anti-Valentijnsdag?
Ook daar hebben we een stijlvol antwoord op: de Non-Valentine top, een knus 50’s truitje met een verdrietig, maar heel mooi geborduurd hartje ;) Speelse swing rok erbij of juist zwarte kokerrok voor een Paris Chic look met een speelse twist.

Wees extra lief een ander én voor jezelf :)

0 berichten

Laat ons iets horen

Alle blogcommentaren worden gecontroleerd voorafgaand aan publicatie